PVC ДОГРАМА И ВРАТИ С 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

ЕТ " Тони - Атанас Демирев" е оторизиран партньор на REHAU и Hörmann

Подпрозоречни первази

 Подпрозоречни первази

Первазите, които предлагаме са изработени от многокамерен PVC за стабилност и се предлагат в богата цветова гама.

Все по-често при вътрешното аранжиране на жилища и къщи се експонират вътрешни елементи, чиято повърхност изпълнява функцията на допълнителна полица, на пример за саксийни растения или друг вид дреболии.

За да може первазът да изпълнява добре такава функция, той трябва да бъде не само изключително естетичен, но и устойчив на повреди и траен. Вътрешните первази са изработени от многокамерен PVC, което гарантира тяхната стабилност и безпроблемна поддръжка. Тяхно допълнително преимущество е също и изключително простият монтаж чрез грунд, уплътняваща лента, монтажна пяна и силикон. Предлагат се в цвят по избор. · Към всеки перваз се прибавят естетични и цветово подбрани накрайници.

 

podprozorechni-daskiВътрешните подпрозоречни первази са идеално допълнение към всички прозоречни системи. Чрез голямото разнообразие от цветове вътрешният подпрозоречен перваз се превръща в индивидуален предмет от обзавеждането. Намира приложение както в ново строителсво, така и при реновиране.

Вътрешният подпрозоречен перваз съчетава разнообразие в декора за всеки стил на обзавеждане със здравина и лесна поддръжка. С различните ширини от 100 до 650 мм могат да се изпълнят почти всички ситуации в строителството.

Характеристики:

  • Налични размери: 100 мм - 650 мм
  • Видима ширина/ oтпред : 40 мм
  • Дебелина на дъските: 20 мм
  • Максимална дължина при монтиране: до 3 м
  • Температуроустойчивост: -30 °C до +60 °C
  • Много добри изолационни свойства
  • Трудно запалими
  • Повърхностно покритие устойчиво на надраскване, на светлинно въздействие, на износване и е устойчиво на загряване

Ако сте решили да имате вътрешни подпрозоречни дъски, желателно е да ги заявите още при поръчване на дограмата. В редки случаи има възможност и за монтаж на перваза след поставяне на прозореца, стига да има достатъчно разстояние на стената. Важно условие е и стената под прозореца да е измазана равно.

Намерете ни във Фейсбук
Намерете ни в Google+